IPB

Огромна посета у Великој сали СКЦ-а

19. октобра 2018.

[:sr]

(Галерија) Научнопопуларна трибина се вратила у Београд. Након двогодишње паузе, више од 400 људи дошло је у четвртак, 18. октобра, на трибину у организацији Института за физику, а у оквиру иницијативе Наука кроз приче.

Велика сала СКЦ била је испуњена до последњег места, а посетиоци су програм пратили не само из седишта, него су стајали и седели на галеријама, степеницама и подовима, дупке испунивши простор.

У фантастичној атмосфери током двочасовне трибине под називом „Ко су господари времена“ публика је могла да чује др Милоша Арсенијевића, др Оливера Тошковића, др Софију Стефановићу и др Алекандра Богојевића који су осветлити потпуно различите погледе, примере и импресије о времену у филозофији, психологији, археологији и физици.

Но, догађај вечери био је пре свега – фантастичан одзив београдске публике која је на обнављање трибине реаговала рекордном посетом. Додатно подстакнут масовним интересовањем, Институт за физику у Београду у оквиру иницијативе Наука кроз приче наставља програм трибина, а следећа се планира за средину новембра.

Погледајте ВИДЕО СНИМАК ТРИБИНЕ
—–

Фотографије: Бојан Џодан

[:]